1. تاثیر سطوح مختلف مکمل فسفولیپید جیره بر میزان بقا،
پارامترهای رشد و ترکیب تقریبی بدن آلوین ماهی آزاد دریای خزر
(Salmo trutta caspius)-ابراهیم ستوده
........................................................................................
2. تاثير نوکلئوتيد جيره بر مورفولوژي روده ميگوي وانامي
( Litopenaeus vannamei)-امين اوجي فرد
........................................................................................
3. اثر پلی فنلهای چای سبز بر اکسیداسیون چربی ماهی
قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
به هنگام نگهداری در یخ-بهروز محمدزاده
........................................................................................
4. استفاده از انگشت نگاری RAPD برای تشخیص تمایز بین
جمعیت ها و شناسایی گونه ها در ماهیان-حسین انوری فر
........................................................................................
5. بررسی پارامترهای رشد لاروهای قزل آلای رنگین کمان
( Oncorhynchus mykiss ) تغذیه شده با ناپلئوس آرتمیا و
جیره تجاری (SFT) -حمید رضا چگنی
........................................................................................
6. ارزیابی شیمیایی و میکروبی ماریناد سرد تهیه شده از
ماهی ساردین (Sardinella gibossa)- سلیم شریفیان
........................................................................................
7. ارزیابی شاخص زیستی آلودگی و فون کفزیان نهر خرمارود
شهرستان آزادشهر- سید احسان صابری
........................................................................................
8. تعیین فون بنتیک رودخانه گرمابدشت جنگل توسکستان
استان گلستان سید احمد داورنیا
........................................................................................
9. ترکیب کیتوزان و اسانس دارچین به عنوان نگهدارنده
ضد میکروبی در نگهداری قزل آلای رنگین کمان-سید مهدی اجاق
........................................................................................
10. جداسازی و شناسایی قارچ از ضایعات اندام های سطحی
مولدین تاس ماهی ایرانی (Acipeser persicus)
سواحل جنوبی استان مازندران- سیده صدیقه بابایی
........................................................................................
11. اثر سطوح مختلف شوري بر روي رشد جلبک
Nannochlropsis sp- شيما مسعودي اصيل
........................................................................................
12. تاثیر غلظت های 0/1LC50 و 0/5LC50 فاز محلول
نفت خام بر بافت آبشش بچه ماهی سفید دریای خزر-
فاطمه حیدری جامع بزرگی
........................................................................................
13. بررسی ارتباط بین برخی پارامتر های فیزیکوشیمیایی
آب استخر های پرورش کپور ماهیان در حوزه آلاگل- فروغ فندرسکی
........................................................................................
14. بررسی انگل های گوارشی ماهی کپور معمولی
(Cyprinus carpio) و کفال طلایی (Liza auratus)
در جنوب شرقی دریای خزر- مجید محمد نژاد شموشکی
........................................................................................
15. بررسی اثرات اسیدهای چرب اشباع نشده جیره غذایی
(n9,n6,n3) بر روند رشد و پروفیل اسید های چرب لاشه
بچه فیل ماهیان پرورشی (Huso huso)- مجید نیک زاد حسن کیاده
........................................................................................
16. شناسایی و بررسی ترکیب گونه ای و فراوانی ماهیان
رودخانه اهر چای در استان آذربایجان شرقی-
محمد رضا سیف ریحانی
........................................................................................
17. تاثير نوکلئوتيد جيره بر پارامترهاي هماتولوژي
فيل ماهيان جوان (Huso huso )- مرتضي يوسفي
........................................................................................
18. بررسی تاثیرات دی متیل سولفوکساید و متانول بر درصد
و زمان تحرک اسپرم تاسماهی ایرانی (Acipeser persicus )
پس از انجماد- مریم احمدی فخبی
........................................................................................
19. بررسی اثرات سمی جیوه بر سلامت دو گونه
ماهی خوراکی کپور (Cyprinus carpio) و
کاراس (Carassius auratus) تالاب بین المللی انزلی-
معصومه خسروی
........................................................................................
Proximate composition of some .20
subtropical red, green, and brown
Iranian seaweeds - مهدی طبرسا
........................................................................................
21. شناساِيِي و بررسي فراواني غلافداران(Tunacata)
پلاژِيک در آبهاي پيرامون جزيرة هرمز- مهديه افتخار
........................................................................................
22. تعیین رابطه سن مولدین ماده با عوامل کارایی
تکثیر مصنوعی در ماهی آزاد دریای خزر
(Salmo trutta caspius)- مینا رهبر
........................................................................................
23. بررسی پروفیل اسیدهای آمینه روتیفر آب شیرین
Brachionus calyciflorus کشت شده با جلبک
Chlorella vulgaris و مخمر نانوایی
Saccharomyces cerevisiae- نصراله احمدی فرد
........................................................................................
24. نقش میزان و الگوی متفاوت مصرف ماهی در
غلظت جیوه بزاق زنان- هدی فکور
........................................................................................
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر